Mjesto susreta čovjeka s Bogom
Članak sa stare web stranice

Ljetna škola talijanskog jezika

Datum objave: 4. prosinca 2023.

Višednevna ljetna škola talijanskog jezika održat će se u našem Centru od 16. do 26. kolovoza.

Prvi dio ljetne škole, od 16. do 19. kolovoza namijenjen je potpunim početnicima,  a drugi dio, od 20. do 26. kolovoza polaznicima koji imaju osnovno predznanje. Polaznici prvog dijela mogu nastaviti ljetnu školu u drugom dijelu.

Rad ljetne škole je cjelodnevni te osim stjecanja teorijskog znanja uključuje i radionice, rad u grupama, vježbe  i svakodnevnu međusobnu komunikaciju tijekom obroka i slobodnog vremena na talijanskom jeziku.

Cilj ljetne škole je intenzivnim radom i cjelodnevnom komunikacijom napredovati u poznavanju i korištenju jezika ali i doživjeti ljepotu i opuštenost boravka u okruženju dvorca Lužnica i njegova perivoja te je ovakva škola idealna prilika za one koji vrijeme svojih odmora žele iskoristiti kako bi naučili nešto novo, lijepo i korisno za što tijekom radne godine često nemaju vremena.

Polaznici će dobiti povratnu informaciju o svom poznavanju jezika i napretku tijekom škole, ali ovom školom nije predviđeno stjecanje   formalnih potvrda i diploma.

Predavačica je s. Assumpta Pipunić,  izvorni govornik talijanskog jezika

Voditeljica škole je: s. M. Berislava Grabovac

Za sudjelovanje u ljetnoj školi predviđen je cjelodnevni boravak s hranom i noćenjem u našem Centru, budući da se radi o rezidencijalnom učenju kad su sve svakodnevne situacije u funkciji učenja.

Maksimalni broj polaznika je 15.

Cijene:

Prvi dio tečaja, 16. -19. kolovoza 2012. - 1080 kn

Drugi dio tečaja, 20. - 26. kolovoza 2012. - 1620 kn

Cijeli tečaj, 16. - 26. kolovoza - 2700 kn

U cijenu je uračunato noćenje, svi obroci i tečaj

Prijave do 5. kolovoza 2012. ili do popunjenja mjesta.

Molimo Vas da prilikom prijave u rubrici "napomene" naznačite za koji dio škole se prijavljujete ili je prijava za cijelu školu.


Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross