Mjesto susreta čovjeka s Bogom

Najam Dvorca i Parka

Centar nudi svoje prostorije i usluge za Vaše programe
Osim organiziranja vlastitih programa Centar nudi svoje prostorije i usluge svim zainteresiranima koji žele organizirati duhovne ili edukativne programe za svoje članove i korisnike – zajednicama, udrugama, skupinama, organizacijama, poduzećima…
Postoji mogućnost organiziranja konferencija, stručnih seminara i savjetovanja.

DVORAC

Središte centra je barokni dvorac Lužnica iz polovice 18 st, ranije vlasništvo grofovske obitelji Rauch, a danas u posjedu sestara milosrdnica. Skladom svoje arhitekture, toplinom prostora i dahom prošlosti obogaćuje programe i događaje ostvarene u njegovu okrilju te ostaje sudionicima programa u nezaboravnoj uspomeni.
U dvorcu koji služi kao radni prostor nalazi se svečana višenamjenska dvorana.
Sa stolovima i 20 mikrofona nudi smještaj za 40 osoba, a bez stolova za 80 osoba.
Veoma je prikladna i za razna kulturna događanja – koncerte, predstavljanje knjiga, književne večeri, čitanje poezije i dr.
Uz svečanu dvoranu tu se nalazi još 6 seminarskih prostorija razne veličine koje služe kao prostorije za grupni rad.
Iako je sačuvani starinski ambijent, dvorane su opremljene modernom edukacijskom i moderacijskom tehnikom – ploče, flipchart, moderacijska kutija itd.
PODRUM DVORCA

U podrumu dvorca nalazi se:

  • konferencijska dvorana sa 150 mjesta i multimedijskom opremom za prezentacije
  • dvorana za rekreativne programe i domjenke
  • lijep podrumski prostor za druženja i mogućnost gledanja TV-a.

Dvorac ima dizalo te je pristupačan i osobama koje za kretanje koriste kolica.

PARK

Dvorac i Duhovni centar nalaze se u 8 ha velikom engleskom perivoju s jezerom, šumarcima, šetnicama (2,5 km) koje pružaju mogućnost šetnje i razgovora u vrijeme pauza.
Brojne klupe, stolovi i sjenice razmješteni u parku omogućuju trenutke mira, opuštenosti i tišine potrebne za meditaciju na duhovnim obnovama.
Dvorac, kao spomenik kulture prve kategorije, i brižno njegovani park privlače brojne posjetitelje. Mogući su organizirani posjeti i razgledavanje dvorca uz prethodnu najavu za školsku djecu, udruge i razne grupe.
Tri velike i četiri male natkrivene sjenice sa stolovima i prostrani park omogućuju organiziranje raznih programa za djecu i odrasle (nastava u prirodi, radionice, piknik, druženje i sl.).

KONTAKT OPCIJE

Svidjela Vam se naša ponuda? Kontaktirajte nas pozivom na jedan od sljedećih brojeva ili ispunite niže priloženi kontakt obrazac.
Tajništvo radi dvokratno od 08-12 sati, te od 13.30-17.45 sati.
Tajništvo:
+385 1 3350 944
Obrazac za kontakt:
1. Pošaljite upit
Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross