Mjesto susreta čovjeka s Bogom
Članak sa stare web stranice

Fotosafari: SVIJEĆE I SVJETILJKE - otvorene prijave

Datum objave: 4. prosinca 2023.

U subotu, 13. prosinca 2014.  organiziramo drugi lužnički fotosafari: mogućnost fotografiranja u unutrašnjosti dvorca tijekom popodneva i večeri od 14 do 21 h.

Program je otvoren za sve koji vole i žele fotografirati interijer, po želji i eksterijer dvorca bez obzira jesu li početnici ili profesionalci i koriste li jednostavni mobitel ili vrhunsku opremu.

Ulaznica je cjelodnevna s neograničenim mogućnostima ulaženja i izlaženja i osigurava mogućnost fotografiranja dvorca i slobodnog korištenja fotografija u nekomercijalne svrhe. Za korištenje u komercijalne svrhe potrebno je tražiti dozvolu vlasnika.

Tijekom cijelog trajanja fotosafarija sudionici će imati mogućnost okrjepe čajem i kavom, a dvorac će biti dekoriran upaljenim svijećama i svjetiljkama te će fotografi moći po izboru i  po dogovoru (kad više osoba fotografira u jednoj prostoriji)  fotografirati s dodatnim osvjetljenjem ili bez njega.

Cijena 40 kn (uračunati cjelodnevna ulaznica, kava/čaj i pdv).

Prijave na telefom 01 3350 944, na mail [email protected] ili ovdje priloženim web-obrascem najkasnije do četvrtka, 11. prosinca.

Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross