Mjesto susreta čovjeka s Bogom

PRODAJEMO POVRĆE

domaće povrće
Datum objave: 6. srpnja 2023.

Mi smo Poljoprivredno gospodarstvo Lužnica d.o.o. Već gotovo 100 godina (1925.-2025.) sestre milosrdnice na imanju Lužnica bave e poljoprivredom i proizvode zdravu hranu. Naš primarni cilj jest proizvodnja zdravog i svježeg povrća na otvorenom, ali i u zaštićenim prostorima (plastenici). Proizvodnja u zaštićenim prostorima prostire se na   800 m², dok se vanjska proizvodnja prostire na 5 ha. Glavne kulture koje proizvodimo su raznovrsne sezonske salate – kristalke i puterice, radić, rikola, matovilac, mladi luk, peršin, mrkva, celer, špinat i blitva, raštika, tikvice. Pirova i ražena pšenica od kojih proizvodimo brašno i našu domaću tjesteninu. Bavimo se i peradarstvom, imamo 100 koka nesilica od kojih dobivamo ukusna jaja – a svaki dan jedno jaje organizmu snagu daje.

Baviti se povrlarstvom vrlo često je težak i zahtjevan posao. No marljivim i iznad svega stručnim radom našeg vrtlara gosp. Milana Plavše imamo vrlo kvalitetno povrće. Za kvalitetu zemlje zaslužne su naše kalifornijske „princeze“ – gliste koje neumorno prerađuju biljni otpad i pretvaraju ga u kvalitetan i plodan humus.

U nadi da će naš rad, prenijeti “zeleno blago” iz naših vrtova do Vašeg stola, biti prepoznat i cijenjen pozivamo Vas da na kućnom pragu nabavite svježinu naših povrtnica.

Od našeg povrća radimo i zimnicu: kisele paprike i krastavce, cikla, sos od pomidoro, ajvar kuhani i pečeni, đuveč, šalšu za tjesteninu, razne vrste pekmeza, sokove od bazge, mente, aronije i borovnice, cikle. Sve to možete nabaviti na našoj recepciji u Lužnici.

POMIDORA - 1kg/3 

PAPRIKA - 1kg/3 

KRASTAVAC - 1kg/3 

TIKVICE - 1kg/3 

MRKVA - 1kg/3 

CRVENI LUK - 1kg/5 

BIJELI LUK - 1kg/10 

PIROVO BRAŠNO (integralno, griz) - 1kg/6

Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross