Radno vrijeme

ZATVORENO
Zbog cjelokupne situacije oko COVID-19 te zbog potresa u kojima je nastradao i dvorac - dvorac i park Lužnica do daljnjeg su zatvoreni. Do daljnjega zatvoreno. Za bilo kakav posjet dvorcu ili parku potrebno se najaviti mailom. A) Odrasli – 25 HRK B) Djeca – 20 HRK Organizirane skupine (vrtići, škole itd.) - 10 HRK / osoba. POSEBNI UVJETI I DODATNE INFORMACIJE A) Ulaz u dvorac i park su besplatni za pojedina događanja. B) Za vrijeme otvorenih događanja (Dan otvorenih vrata, Božićni sajam i sl.) dvorac će se moći razgledati prema posebnom programu za taj dan. C) Za grupe od 20+ osoba te sve organizirane posjete obvezna je najava i dogovor telefonom ili e-poštom, bez obzira na vrijeme posjeta. Obilazak obično traje od 70 - 90 minuta. Dvorac se može obići i uz korištenje kolica ili drugih pomagala za kretanje.
OTVORENO

Cijena ulaznica

DVORAC - ulaznice
A) Odrasli – 25 HRK
B) Djeca – 20 HRK
PARK - ulaznice
Organizirane skupine (vrtići, škole itd.) - 10 HRK / osoba.
POSEBNI UVJETI I DODATNE INFORMACIJE
A) Ulaz u dvorac i park su besplatni za pojedina događanja.
B) Za vrijeme otvorenih događanja (Dan otvorenih vrata, Božićni sajam i sl.) dvorac će se moći razgledati prema posebnom programu za taj dan.
C) Za grupe od 20+ osoba te sve organizirane posjete obvezna je najava i dogovor telefonom ili e-poštom, bez obzira na vrijeme posjeta.
Obilazak obično traje od 70 - 90 minuta.
Dvorac se može obići i uz korištenje kolica ili drugih pomagala za kretanje.
Mjesto susreta čovjeka s Bogom

Poziv i Obavijest

Datum objave: 11. siječnja 2021.

Poštovani i dragi posjetitelji Lužnice,

U nadi da ste dobro i zdravo te u želji da odgovorimo na mnogobrojne upite vezane uz tradicionalna događanja u mjesecu prosincu u Lužnici srdačno vas pozdravljam i pozivam da dođete u naš Marijin dvor, Lužnica.

Dakle, zbog svima nam poznatih mjera koje vrijede do 21. prosinca 2020. godine događanja:

Dvorac pod svijećama, Božićni sajam, te Polnoćka u Lužnici ove godine, na žalost, neće biti moguća.

Neka događanja, kao što je dvorac pod svijećama premjestit ćemo u neke bolje dane o čemu ćete biti obaviješteni na našoj web stranici.

No mi smo se marljivo, kao i svake godine, pripremali kao da će sva ta događanja biti.

Stoga vas želim obavijestiti da, ukoliko želite, možete nabaviti skromne, ali lijepe darove i ove godine.

U ponudi su: već poznati lužnički čaj, med pčelinji, med od maslačka, pekmez od šljiva, pekmez od šljiva i jabuka, pekmez od jagoda, različite rakije i likeri, domaći lužnički pečeni ajvar, domaći lužnički kuhani ajvar, cikla, sos paradajz, lužnička šalša, kisele paprike, krastavci, feferoni slatki i ljuti, lužnička domaća tjestenina, melemi, prigodne šalice, kalendari,božićni kolači i još mnogo toga.

Sve to moći ćete nabaviti na glavnoj porti na ulazu u novu zgradu te u „kućici“ na ulazu u park.

DOBRO NAM DOŠLI

Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2021 © Izrada mediteranija.hr
cross