Mjesto susreta čovjeka s Bogom

Otajstvo Križa sjaji

Rifulge il mistero della croce. Meditazioni per ogni giorno della Quaresima
Datum objave: 28. veljače 2021.

U izdanju poznate talijanske izdavaćke kuće Ancora izišla je jedna zanimljiva knjižica pod nazivom: “Rifulge il mistero della Croce. Meditazioni per ogni giorno della Quaresima” (Sjaj otajstva križa ili Otajstvo križa sjaji. Razmatranja za svaki dan u korizmi).

To su razmišljanja (meditacije) oca Reniera Cantalammessa, franjevca kapucina. On je poznati duhovnik i propovjednik Svete Stolice. Sveučilišni professor, autor mnogih knjiga, članaka, meditacija prevedenih na različite jezike.

Razmatranja u ovoj knjizi jako su zanimljiva, kratka i korisna za osobnu duhovnu izgradnju i za rasvijetljenje otajstva Križa i Vazmenog otajstva.

Stoga sam za svaki dan u korizmi prevela ova razmatranja, naravno prijevod je neslužbeni, ali nadam se da će biti razumljiv i čitljiv.

Tako i ovim putem želimo na našoj web stranici pomoći svima onima koji tragaju za kvalitetnim tekstovima, a ujedno želimo da uz ova razmatranja bolje uronite u otajstvo Križa. Jednako tako želimo i molimo da vas sve obasja i rasvijetli to otajstvo Kristova križa.

S. Stjepanka Stanić

Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross