Mjesto susreta čovjeka s Bogom
Članak sa stare web stranice

Dobrodošli na nove lužničke web-stranice!

Datum objave: 4. prosinca 2023.

lipanjpiknik08e_246Dragi posjetitelji našeg Centra, dvorca Lužnica i naših web-stranica!

Srdačno Vas pozdravljamo ponovo na ovom našem mrežnom sastajalištu u novom ruhu, s puno novih informacija i rubrika. Ispričavamo se za sve one uzaludne dolaske na našu "web-adresu" koja je zbog tehničkih problema bila jedno vrijeme izvan funkcije. Poteškoće s kojima smo se susreli bile su nam poticaj da napravimo temeljitu obnovu naših stranica nakon što smo tijekom dvije godine rada vidjeli što se na stranicama najviše traži te koje informacije i teme bismo trebali dodati, a u prvoj verziji ih nismo imali.

Ovdje možete vidjeti i neke od naših novih programa, a ovih dana dodat ćemo i ostale progame do ljeta popunjavajući istovremeno i ostale rubrike.

Kao što vidite, nove stranice moći će se čitati i na njemačkom i engleskom jeziku što se također tijekom našeg dosadašnjeg rada pokazalo potrebnim.

Vjerujemo da će sad i naši programi, kao i načini prijave i komunikacije s nama postati pregledniji i pristupačniji.

Usporedo s ponovnim početkom rada naših novih stranica ponovo ćemo aktivirati i lužnički blog koji omogućava neformalniju komunikaciju u nadi da će nas ovi virtualni susreti dovesti i do stvarnih te da ćete u  našim programima naći nešto što će Vam biti razlog dolaska u ovaj naš prekrasni dvorac i njegov perivoj.

Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross