Mjesto susreta čovjeka s Bogom

DAN POSLIJE SUTRA

Prolaz Svetog Ilije Gromovnika
Datum objave: 20. srpnja 2023.

Poštovani i dragi posjetitelji Duhovno-obrazovnog centra Marijin dvor, Lužnica,

u srijedu, 19.7.2023., godine pohodiolo nas je jako nevrijeme. Nešto svakako neshvatljivo i neopisivo. Pa u svoj toj muci pitam se nije li se to sv. Ilija samo malo žešće provoza na putu prema BiH čiji je i zaštitnik.

U svakom slučaju, Njegov prolaz ostao je po parku i na kući vrlo upečatljiv što ćete moći vidjeti i po slikama. Stog razloga park će do daljnjega iz sigurnosnih razloga, a i zbog neprohodnosti biti zatvoren. A Sv. Iliju svesrdno molim da kada drugi put odluči proći preko naših krajeva da stisne ručnu i vozi barem dozvoljenom brzinom.

Budući da je naš park zaštićeno kulturno dobro parkovne arhitekture te je stoga i pod posebnim nadzorom Javne ustanove Zaleni prsten podliježe i određenim pravilima i zakonima pa će i sanacija parka teći u skladu s istima.

Sve Vas koji ćete imati volju i želju pomoći na bilo koji način: molitvom i dobrim željama, donacijom, volontiranjem i sakupljanjem grana, radovima koji će pridonijeti da ovaj park ponovno zasja u istoj ili ljepšoj verziji, pozivamo da učinite dobro djelo.

Unaprijed od srca zahvaljujemo na svemu.

 

Želite li pretražiti stranicu?
Centar Marijin dvor - 2024 © Izrada mediteranija.hr
cross